Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Barbara Barend boeken?

Wilt u Barbara Barend boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Barbara Barend vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Barbara Barend direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Barbara Barend

Barbara Barend, dochter van journalist en presentator Frits Barend en achternichtje van televisie-icoon Sonja Barend, weet altijd vast te houden aan haar eigen stijl als presentator, sportliefhebster en televisiepersoonlijkheid. Ze is intelligent, weet waarover ze praat, en eist haar eigen plaats op in de door mannen gedomineerde voetbalwereld.

Barend is als presentator te zien bij RTL Sport en Voetbal Inside, waar ze geregeld botst met Johan Derksen. Voor Voetbal International verzorgt ze de rubriek Voetbalvrouwen. Samen met haar vader, Frits Barend, zette ze de sportglossy Helden op. Daarnaast kunnen bedrijven en organisaties Barbara Barend inhuren als veelzijdige spreker, presentator of dagvoorzitter voor uiteenlopende events en bijeenkomsten. Ook u kunt haar voor die rol boeken.

 

Barbara Barend boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreSport
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Barbara Barend is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Barbara BarendITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Barbara Barend ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Barbara Barend zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.