Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bakfiets Draaimolen boeken?

Wilt u Bakfiets Draaimolen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bakfiets Draaimolen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bakfiets Draaimolen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bakfiets Draaimolen

Een uniek  attractie in Nederland! De verassende draaimolen is een tot draaimolen omgebouwde bakfiets. De vrolijk geklede circusknecht speelt accordeon en zingt kinderliedjes, terwijl hij pedaalt en daarmee de molen laat draaien. Op het molentje kunnen kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar op de rug van een paardje, een zwaan, een struisvogel of een olifantje ronddraaien en wegdromen.

Verrassend vermaak voor groot en klein!

 

Bakfiets Draaimolen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 45 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bakfiets Draaimolen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bakfiets DraaimolenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bakfiets Draaimolen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bakfiets Draaimolen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.