Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Back4More boeken?

Wilt u Back4More boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Back4More vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Back4More direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Back4More

Uw Partyboosters, een energieke live ervaring!!

Dat dit het motto is van deze semi-professionele coverband die een boeiende liveshow neerzet zal niemand meer vreemd in de oren klinken. Het aanstekelijke enthousiasme werkt altijd weer magnetiserend op het publiek wat  blijkt uit de vele positieve reacties en optredens. De afgelopen jaren heeft B4M haar naamsbekendheid in het covercircuit met tomeloze inzet weten te verwerven. 

B4M bestaat uit 4 mannelijke musici en op het front 2, ja je leest het goed, 2 zangeressen!! Beide zangeressen met verschillend stemgeluid en uitstraling die het publiek met de andere bandleden, die ook leadzang voor hun rekening nemen, moeiteloos weten te bespelen door hun jarenlange ervaring.

B4M zet een energieke live-muziek show neer zoals muziek bedoeld is. Geen voorgeprogrammeerde samples of vaste setlijsten, maar wel muziek recht uit het hart, spontaan, inspelend op het publiek en met een dosis humor. Maar vooral alles wordt live gespeeld met uitstekend geluid en spetterende licht/mediashow voor iedere gelegenheid!!

B4M heeft in de loop der jaren een zeer breed repertoire opgebouwd van klein/ acoustisch naar pop / rap / soul / dance / latin / reggae / feestnummers maar ook keihard scheurende (boeren)rock- en metal.

B4M is altijd up-to-date met de meest actuele TOP40 nummers, speelt voor jong en oud en staat bekend om haar veelzijdigheid en alles kan (ook op verzoek) de revue passeren.

B4M is uitgegroeid tot een vooruitstrevende coverband met een sterke live-reputatie en weet hoe een boeiende, energieke show neer te zetten. Daardoor is ze een graag geziene coverband op festivals, evenementen, in feesttenten, kermissen, maar ook op bedrijfsfeesten en bruiloften.

BACK4MORE deeldeafgelopen jaren het podium met vele artiesten zoals

Amy McDonald / 2 Brothers on the 4th Floor / Kane / Ilse de Lange / Van Dik Hout / Gebr. Ko / Vengaboys / Nick en Simon / Wolter Kroes / Jan Smit / Monique Smit / 3JS / Thomas Berge / Jannes / Mooi Wark, om maar eens enkelen te noemen. Tevens won B4M in 2006 "The Clash of the Cover Bands" Overijssel en stond zij in datzelfde jaar in Paradiso!

 

Back4More boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurAvond vullend
Techniekincl. geluid
Bezetting6 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Back4More is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Back4MoreITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Back4More ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Back4More zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.