Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Auto bungee boeken?

Wilt u Auto bungee boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Auto bungee vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Auto bungee direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Auto bungee

Fasten your seatbelt! Bij deze attractie raas je naar beneden in een Smart vanaf 60 meter hoogte om vervolgens weer in 6de versnelling terug de lucht in te racen!

Deze auto bungee is een attractie waarbij je gezellig met twee plaatsneemt in onze wagen, vervolgens vastgegespt wordt om dan door middel van een hijskraan 60 meter de lucht in getakeld te worden. Onder professionele begeleiding wordt de wagen vervolgens gedropt door middel van een speciaal kliksysteem. De Smart is bevestigd aan 4 speciaal ontworpen elastieken.

 

Keuze uit een Smart of Viper

 

Auto bungee boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreSpecial act
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Auto bungee is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Auto bungeeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Auto bungee ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Auto bungee zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.