Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Augmented Speurtocht boeken?

Wilt u Augmented Speurtocht boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Augmented Speurtocht vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Augmented Speurtocht direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Augmented Speurtocht

Uniek in Nederland! Wij bieden u de mogelijkheid om uw event een extra dimensie te creeëren. Vergroot de interactie met uw jonge publiek door het toevoegen van Augmented Reality. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om selfies te maken met ‘virtuele figuren of karakters ‘op de achtergrond.  Verder kunnen de kinderen virtuele animaties gaan zoeken welke op uw locatie zijn verborgen.  Vinden ze het minimaal aantal figuren / symbolen of ontrafelen het mysterie dan ontvangen ze na controle een leuke prijs van onze medewerker. Prachtige vernieuwende aspecten die zorgen voor een unieke experience voor uw bezoekers.  We kunnen deze augmented reality experience helemaal integreren op uw locatie en volledig ‘branden’ in uw huisstijl. 

Concept:

• Voorafgaande aan het evenement locatiebezoek  / inventarisatie waar Augmented spots worden gecreëerd  (Virtuele karakters/animaties)

• Ontwikkeling software

• Activatie app – mobile devices stores

• Activatie   

• 1 - begeleider – eventdag

• Inclusief branding huisstijl

 

Augmented Speurtocht boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekInclusief
Bezetting2 personen
GenreGames
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Augmented Speurtocht is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Augmented SpeurtochtITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Augmented Speurtocht ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Augmented Speurtocht zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.