Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Arie Koomen boeken?

Wilt u Arie Koomen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Arie Koomen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Arie Koomen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Arie Koomen

Arie Koomen is grafisch vormgever. Net als Silvester Zwaneveld speelt hij bij het stand-up comedygezelschap de Comedy Explosion tot ze bedachten om samen te spelen. Op Cameretten worden ze in 1996 tweede met naar eigen zeggen ter plekke verzonnen materiaal. Wel hadden ze op de dag van de finale nog zwarte pakken gekocht, zodat het wat professioneler overkwam. Met het tweede programma ‘Kloten!’ maakten de heren de overstap naar de grotere zalen die ze met hun derde programma ‘Vet’ vullen. Af en toe verruilen ze het theater voor andere podia, zoals het popfestival Lowlands.

Voor BNN maakten ze vier afleveringen van het programma ‘Oraal’, waarin stand-up wordt afgewisseld met opgenomen sketches. In 2007 maken ze een tv-column voor het tv-programma De Nieuwste Show.

Solo is Arie te zien bij het improvisatieprogramma De Lama’s (2004-2006), het comedyprogramma Tequila (2006) en in 2007 ook bij Doe Maar Normaal, de Nederlandse versie van ‘Never mind the buzzcocks’.

Eind november 2007 maken Arie en Silvester bekend dat ze in mei 2008 voorlopig voor het laatst samen in het theater te zien zullen zijn. Na een onafgebroken samenwerking van 12 jaar richten zij zich op solo-projecten. Dit betekent niet dat Arie en Silvester hun samenwerking geheel stoppen. Voor BNN hebben ze een pilot voor een nieuwe tv-serie opgenomen en de omroep was enthousiast. Ook wordt in de toekomst een hernieuwde samenwerking in het theater niet uitgesloten.

Arie Koomen richt zich in 2008 op zijn eerste oudejaarsconference, die BNN op 29 december uitzendt. Ook is hij te zien in afleveringen van het tv-programma Doe Maar Normaal.

Zijn toegankelijke humor sprak vanaf het begin een groot publiek aan.

 

Arie Koomen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreComedy
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Arie Koomen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Arie KoomenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Arie Koomen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Arie Koomen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.