Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Annemarie van Gaal boeken?

Wilt u Annemarie van Gaal boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Annemarie van Gaal vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Annemarie van Gaal direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf.

In Nederland werd ze vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld door haar boeken en tv optredens. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen.

Bij het grote publiek is ze vooral bekend van televisieprogramma’s als Dragon’s Den (KRO), Ten Einde Raad (NCRV), Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4) en Divorce Hotel (RTL4). Annemarie schrijft wekelijks een column voor De Telegraaf en daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen voor Margriet.

Verder heeft ze verschillende boeken geschreven waaronder: Succes (2009), Ambitie (Ondernemersboek van het jaar 2010), Exit (2011), Financiële Workout (2013), Een Dubbeltje op zijn Kant (2013) en Winst (2014).

Annemarie van Gaal boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogeijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreFinanciƫn
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Annemarie van Gaal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Annemarie van GaalITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Annemarie van Gaal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Annemarie van Gaal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.