Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Angry Birds boeken?

Wilt u Angry Birds boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Angry Birds vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Angry Birds direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Angry Birds

Red Bird is de hoofdpersoon in de serie en games Angry Birds gemaakt door Rovio Entertainment . Hij is de eerste vogel om mee te spelen . Hij is ook de leider van de kudde. Voor het eerst geïntroduceerd in 2009 , het karakter is de primaire vogel gebruikt in marketing om de serie te promoten. Red is een kardinaal . Rood is de eerste vogel die in het spel (behalve in Angry Birds Star Wars II ) , en hij is verschenen als een speelbaar personage in elke versie en de aflevering van het spel tot nu toe vrijgegeven ( met uitzondering van de Angry Birds Stella ) , al is hij niet noodzakelijkerwijs in alle lagen. Hij kan worden beschouwd als de officieuze mascotte van Rovio en de officiële mascotte van Angry Birds. Dat is waarom er nu ook een meet & greet met Red gehouden kan worden. 

Angry Birds boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreMeet en Greet
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Angry Birds is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Angry BirdsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Angry Birds ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Angry Birds zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.