Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

alles is liefde boeken?

Wilt u alles is liefde boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van alles is liefde vindt u hier op deze pagina.

Wilt u alles is liefde direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

alles is liefde

Ga op hartstocht met "Alles is Liefde!" Een ludieke act om de liefde en de vrolijkheid te verspreiden door de straten, en op evenementen! Twee hartendames en 3 harten. Kunnen mannen (extra grappig) of vrouwen in. Het leukste is met 1 man (niet Batman, niet Superman, maar "Loveman"!), en dan zijn twee "Sweethearts" aan zijn zijde. De Hartendames leiden de parade en sluiten hem af. Ze kunnen een trolley meenemen waar lekkers op ligt of promotiemateriaal. Deze act is echt een superopkicker! Hij is vrolijk, en superchique tegelijk! Extra leuk voor Valentijn.

alles is liefde boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 30 minuten
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreAct
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over alles is liefde is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van alles is liefdeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over alles is liefde ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over alles is liefde zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.