Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Albert Einstein Imitatie boeken?

Wilt u Albert Einstein Imitatie boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Albert Einstein Imitatie vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Albert Einstein Imitatie direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Albert Einstein Imitatie

Hij is pienter, grappig en informatief. Albert is voor elke gelegenheid inzetbaar. 

Voor de promotie van uw product op beurs ,bedrijf of andere gelegenheid, daar weet Albert een draai aan te geven die zeker bij u in uw gedachten zal blijven hangen.

Albert is er voor u!

 

Albert Einstein Imitatie boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
Genretypetje
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Albert Einstein Imitatie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Albert Einstein ImitatieITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Albert Einstein Imitatie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Albert Einstein Imitatie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.