Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Adrenalator boeken?

Wilt u Adrenalator boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Adrenalator vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Adrenalator direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Adrenalator

3.2.1. start! Neem de strijd aan met vrienden of familie. Ren zo snel mogelijk naar boven via de tegen-de-richting-draaiende loopbanden en bereik als eerste de top. Deze loopbanden zijn in snelheid regelbaar  waardoor de Adrenalator voor jong en oud een uitdaging is. Eenmaal boven aangekomen Slide je weer naar beneden om de moeilijke beklimming opnieuw in te zetten. De Adrenalator daagt maar liefst 240 deelnemers uit per uur. Voel jij de adrenaline al door je aders stromen?

Adrenalator boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreActief
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Adrenalator is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van AdrenalatorITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Adrenalator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Adrenalator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.