Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Acrobaat koks boeken?

Wilt u Acrobaat koks boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Acrobaat koks vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Acrobaat koks direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Acrobaat koks

Hoe kan het ook anders zijn: buiten koken leidt tot gebakken lucht. In deze knettergekke show, dekken drie eigengereide koks zelf de tafel en presenteren hun nieuwe recept. 

Gaandeweg slaat hun fantasie volledig op hol. Van Zorro en het vrijheidsbeeld, terroristen en Maria, Ghostbusters en Chinese leeuwen, tot messenwerpen en superman. 

Alles komt tussen tafeldekken en groente snijden in razende vaart voorbij. 

Met flitsende achtervolgingen, spectaculaire stunts, dynamische acrobatiek en komische slapstick houden zij het publiek non-stop geboeid.

Verbazend eigenlijk dat er op het einde toch werkelijk soep is. Een driedimensionaal haute-cuisine spektakel met comfortabel stuntwerk en een snufje zout.

 

Acrobaat koks boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1x 35 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Acrobaat koks is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Acrobaat koksITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Acrobaat koks ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Acrobaat koks zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.