Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Aad Delenoy boeken?

Wilt u Aad Delenoy boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Aad Delenoy vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Aad Delenoy direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Aad Delenoy

Zijn optredens spetteren van enthousiasme en spontaniteit. Ongetwijfeld één van Andy's beste kwaliteiten is het aanvoelen van het publiek. De mensen op de juiste manier bespelen. Iedereen laten meezingen, entertainen. 

Gewoon een lekker feessie bouwen. 

Andy verbaast velen met de kwaliteit van zijn stem. Het donkere geluid van bijvoorbeeld Froger, het Nederlandse lied in de stijl van Bauer, een echte Country stem of Joe Cocker. Eigenlijk verbaast Andy het publiek keer op keer. Met zijn stem maar zeker met zijn vingervlugge pianospel. Zijn meer dan 24 jaar ervaring op het podium zorgen voor een onmiskenbare sensatie.

 

Aad Delenoy boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
Techniekincl geluid
Bezetting1 persoon
GenreSmartlappen & Nederlandstalig, Top40, Latin, Rock, Blues, 70's
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Aad Delenoy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Aad DelenoyITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Aad Delenoy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Aad Delenoy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.