Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

3d streetpainter Matthew boeken?

Wilt u 3d streetpainter Matthew boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van 3d streetpainter Matthew vindt u hier op deze pagina.

Wilt u 3d streetpainter Matthew direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

3d streetpainter Matthew

Matthew May, geboren in Londen, is al meer dan tien jaar professioneel straatschilder. Van origine een autodidact, Matthew besloot om zijn vaardigheden te verdiepen en begon te studeren aan de Tilburgse kunstacademie in Nederland. 

Ter gelegenheid van het Rembrandt-jaar in 2006 werkte de kunstenaar in samenwerking met het Rijksmuseum en ontwierp een mozaïek van 5.000 kaarten met Rembrandt-schilderijen die het zelfportret van de oude meester voorstelden. 

Daarnaast werkte Matthew wereldwijd voor verschillende musea en bedrijven zoals Disney, Samsung, Sony en Mexx. Hij heeft ook talloze workshops in streetpainting gegeven om zijn ervaringen te delen en woont en werkt nu in Amsterdam.

Niet alleen is 3D schilderen van een grote uitdaging van creativiteit en vaardigheid, het is ook een fantastisch sociaal gebeuren met veel interactie met het publiek. Hij voelt zich echt gezegend om de kans te hebben om zichzelf te uit te drukken op deze manier. Hij hoopt zichzelf steeds meer te kunnen ontwikkelen door de jaren heen.

Aandachtspunt:

Het verwijderen van de acryl dient te geschieden door een professionele ‘graffiti verwijderaar’ 

 

 

3d streetpainter Matthew boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreStreetart
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over 3d streetpainter Matthew is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van 3d streetpainter MatthewITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over 3d streetpainter Matthew ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over 3d streetpainter Matthew zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.