Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

3d lasershow boeken?

Wilt u 3d lasershow boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van 3d lasershow vindt u hier op deze pagina.

Wilt u 3d lasershow direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

3d lasershow

Begin 2011 lanceerde ITB Events de nieuwe experience, 3D illusies. Dit concept heeft nu al gezorgd voor zeer bewogen reacties uit de branche.

3D is een beleving die wordt gegeven door een stereoscopische laserprojector en shutterbrillen. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als de 3D film in de bioscoop. Alleen gebruiken we hier laserstralen, dit zorgt voor een geweldige 3D ervaring die op elke mogelijke achtergrond te projecteren is, denk bijvoorbeeld aan, flatgebouwen, kerktorens, berghellingen, rotswanden en nog veel meer. 3D laser is met verschillende randmedia mogelijk denk bijvoorbeeld aan HD 3D video, dansers, spreker(s) of een artiest. Zo wordt de kijker overspoeld met een golf van 3D media met de sound in Dolby 5.1 wat zorgt voor een ongekende beleving.

 

3d lasershow boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurdiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreLasershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over 3d lasershow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van 3d lasershowITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over 3d lasershow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over 3d lasershow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.