Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Scan and duplicate yourself boeken?

Wilt u Scan and duplicate yourself boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Scan and duplicate yourself vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Scan and duplicate yourself direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Scan and duplicate yourself

In plaats van foto een beeldje in 3D van uzelf of van uw geliefde. Er wordt een volledige scan van uw lichaam gemaakt en hierna wordt het in full colour 3D geprint. Standaard afmetingen van het beeldje zijn 10 cm of 13 cm hoog, grotere afmetingen kunnen op verzoek worden geleverd.

Het scannen vindt plaats in een speciale ‘Scanbooth’ en duurt ongeveer 1 minuut. Hierna wordt het geprint met een speciale 3D kleurenprinter.  De geprinte beeldjes worden enige weken na het event bezorgd of kunnen op uw locatie worden afgehaald.

Basisconfiguratie :

-Deskundige begeleiding

-Vitrines met 3d voorbeelden

-Mobiele scanunit of scanbooth met alle benodigde materialen

-Software met beeldscherm

-Iedere persoon ontvangt per mail een 3d Selfie van zijn/haar scan.

-30 duplicaat beeldjes 3d full colour en 10 cm hoog.

 

 

Scan and duplicate yourself boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreSpecial act
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Scan and duplicate yourself is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Scan and duplicate yourselfITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Scan and duplicate yourself ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Scan and duplicate yourself zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.