Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jeffrey Heesen boeken?

Wilt u Jeffrey Heesen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jeffrey Heesen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jeffrey Heesen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jeffrey Heesen

 

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6. Zijn performance en uitstraling worden door de juryteams bejubeld en duidelijk is dat Nederland een topartiest rijker is. Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten: al op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt en doet hij mee aan diverse talentenjachten. In 2004 verschijnt zijn debuutsingle Hey Lieve Meid. Na zijn deelname aan BZT kan hij volop gaan schrijven en componeren. De door hemzelf geschreven zomersingle Mag Ik De Zon Laten Schijnen laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger De Wereld Is Van Ons is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen. Met de single One Night Stand laat hij zien veelzijdiger te zijn en niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Op M'n Engel wordt zo enthousiast gereageerd dat er ook een kerstversie verschijnt. Deze singles zijn natuurlijk te vinden op zijn debuutalbum Intens. Samen met producent Waylon van der Heijden maakte Jeffrey een album waar hij met recht trots op is. Buma.nl beloont zijn inspanningen met de Buma NL Award Grootste Talent. Dat Jeffrey nog meer noten op zijn zang heeft bewijst hij met het verschijnen zijn nieuwste album Verbintenis waarop hij zijn genre nog meer verdiept en nog meer verbreding zoekt. 

 

Jeffrey Heesen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 Min.
TechniekMonitor set
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€ 1.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeffrey Heesen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeffrey HeesenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeffrey Heesen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeffrey Heesen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.