Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Arjon Oostrom boeken?

Wilt u Arjon Oostrom boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Arjon Oostrom vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Arjon Oostrom direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Arjon Oostrom

Arjon Oostrom, één van de meest gedraaide Nederlandstalige feestartiesten, begint zijn zangcarrière in 2005. Na het uitbrengen van zijn eerste singles, begint zijn carrière pas echt vorm te krijgen als hij in 2007 start bij De Aprés Skihut in Rotterdam. Van 2007 tot 2011 werkte hij daar als vaste zanger en zette hij daar wekelijks de tent op z’n kop. Daar zong Arjon eigen maar ook ander repertoire en vanaf 2011 is Arjon zich met name gaan richten op het maken van eigen repertoire. Het eerste nummer dat landelijke bekendheid kreeg en een hit werd op alle vakantiebestemmingen was de single: “Daar Aan Die Costa”. Begin 2011 stak hij het nummer “Ik Hou Van Alle Vrouwen” uit de jaren 80 in een nieuw jasje, welke nog steeds luidkeels wordt meegezongen.

Zijn eerste grote hit scoorde Arjon in de zomer van 2011 met het nummer Zakka Zakka. Deze hit scoorde goed in de hitlijsten en werd ook bekroond met de Party Award voor “Beste Party Single”. Daarnaast sleepte Arjon ook de award “Beste Opkomende Artiest” in de wacht. In 2012 denderde de hit machine door met o.a. “schudden”. In de zomer van 2014, breekt hij echt door, met zijn grootste hit: “pure verleiding”. Deze single stond op één in alle Nederlandse hitlijsten zoals Sterren.nl Top 20, RadioNL Top 30 en de Tv Oranje Top 30.

Door zijn succesvolle feestplaten maakt Arjon er altijd een geweldig feest van, van kroeg tot festival. Arjon stond de afgelopen jaren dan ook op festivals zoals: 7th Sunday, Intents Festival, Rebirth, Wish, Paaspop en Dutch Valley. Daarnaast is Arjon iedere zomer ook te vinden op vele vakantieoorden zoals: Salou, Lloret de Mar, Albufeira, Mallorca, Sunnybeach, Gran Canaria  en Chersonissos.

 

Arjon Oostrom boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x30 minuten
TechniekMonitorset
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig, feest
Prijs€ 1.195,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Arjon Oostrom is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Arjon OostromITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Arjon Oostrom ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Arjon Oostrom zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.