Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Raymon Hermans boeken?

Wilt u Raymon Hermans boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Raymon Hermans vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Raymon Hermans direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Raymon Hermans

RAYMON HERMANS wordt op 18 maart 1994 geboren in Roosendaal en groeit op in St. Willebrord. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Al snel was het duidelijk: RAYMON HERMANS is een geboren artiest.

In 2010 kreeg Raymon de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Door het succes van deze single kreeg hij aandacht bij diverse TV- en Radiozenders en er kwamen optredens.. Hierdoor werd Raymon geïnspireerd en kreeg de smaak te pakken.

Inmiddels is de 24-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van zijn eigen tracks en het produceren samen met vaste producer Harald Queens. Dit resulteerde in 2015 tot de single Hypnose waarmee hij een nieuw geluid van zich liet horen.

2015 is een fantastisch jaar! Met de releases van Hypnose en M`n favoriet scoort hij dan ook twee hit-singles in het land waarmee RAYMON HERMANS definitief doorbreekt.
M`n favoriet is sinds haar release een klassieker in wording. Het nummer werd al snel door het hele land gedraaid door DJ’s en het leverde in korte tijd al meer dan 3 miljoen streams op.
De singletracks van Raymon worden stuk voor stuk succesverhalen.

In oktober 2017 verschijnt het langverwachte debuutalbum M`n favoriet met daarop 9 tracks.
De single van het album werd Gevallen waarmee hij te gast was in het Avrotros npo1 tv-programma sterren muziekfeest op het plein. Met bij elkaar 11 miljoen streams op Spotify en Youtube wordt het album dan ook een enorm succes en is de muzikale basis gelegd.

In 2018 vervolgt RAYMON HERMANS zijn succeskoers welke ingezet is met eerdere singles. Met een BUMA nl nominatie voor grootste talent op zak en een drukke agenda bouwt hij verder aan zijn carrière. Inmiddels heeft RAYMON HERMANS zo’n 250 boekingen per jaar door heel Nederland en zelfs buitenland en wordt zijn bekendheid steeds groter. Van festival tot kroeg, van feesttent tot voetbalkantine, zijn singles M'N FAVORIET, NU OF NOOIT, HYPNOSE & FENOMEEN, GEVALLEN worden bij iedere show volop meegezongen!

 

Raymon Hermans boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 min
TechniekA - set
Bezetting1 persoon
GenreNederlands-talig
Prijs€ 1800,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Raymon Hermans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Raymon HermansITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Raymon Hermans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Raymon Hermans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.