Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Henk Dissel boeken?

Wilt u Henk Dissel boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Henk Dissel vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Henk Dissel direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Henk Dissel

 

Zingen zit bij Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 Seconden Later’. Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door. In hetzelfde jaar zingt hij op uitnodiging van de Toppers tijdens Toppers in Concert in een uitverkochte Amsterdam Arena en sluit het Nederlandse publiek de zanger voorgoed in de harten. Het is september 2014 als Henk uit handen van Antje Monteiro in de Brabanthallen de BUMA-NL Award voor het ‘Grootste Talent’ krijgt uitgereikt. Zijn singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ halen steevast een stevige Top 100 notering. Henk is ook online één van de meest succesvolle entertainers; zijn eigen YouTube kanaal telt inmiddels miljoenen views.

Op 12 maart 2016 presenteert Henk zijn eerste album tijdens een eigen concert in Bunnik. Een jaar later gevolgd door een avondvullende show in het volledig uitverkochte AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall). Henk verzorgt honderden optredens per jaar in het land en is ook op grote evenementen als Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten op het Plein een graag geziene gast. Op zondag 14 augustus 2017 ontving Henk in Amsterdam een gouden plaat voor de single ‘Een Bom’. Met ‘Het Gevoel’, een zomers duet met Tim Douwsma, is het opnieuw raak. De muzikale boezemvrienden, die elkaar toevallig tegen het lijf liepen op een hoofdstedelijke stapavond, scoren samen dé zomerhit van 2017. Begin 2018 kwam de single ‘Het Cafeetje’ uit. Dit is een hele andere single dan iedereen gewend was van Henk maar de single is op dit moment een echte kroegenhit. In januari 2019 staat er wederom een groot concert op de planning, dit keer in de Brabanthallen! 

 

Henk Dissel boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreFeest, Nederlandstalig
Prijs€2.495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Henk Dissel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Henk DisselITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Henk Dissel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Henk Dissel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.