Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Aaron D. boeken?

Wilt u Aaron D. boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Aaron D. vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Aaron D. direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Aaron D.

Aaron D. heet voluit Aaron Dijsselbloem en scoorde in het verleden landelijke hitnoteringen met meerdere singles. Ook scoorde Aaron in Duitsland succes en behaalde er meer dan 80 compilations. Deze Brabantse zanger brengt echte 80's apresski-covers zoals "Gold", "Don't You Forget About Me", "You Spin Me Round" en "Always On My Mind". Bekende hits van vroeger in een feestjasje.

Ideaal op bijvoorbeeld 80's parties.

Een optreden van Aaron D. Is een 30-minuten durende show vol interactie en een hoog feestgehalte. Het publiek zal razend enthousiast achterblijven.
Dit programma is eventueel uit te breiden met professionele dansers (dance-act) en eventueel een vuurspuwact.

Het avontuur kan beginnen.

 

Aaron D. boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
Techniekexcl.
Bezetting1 persoon
Genre80's
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Aaron D. is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Aaron D.ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Aaron D. ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Aaron D. zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.