Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Freerunning show boeken?

Wilt u Freerunning show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Freerunning show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Freerunning show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Freerunning show

Reerunning is een spectaculaire sport waarbij de freerunner zo snel mogelijk zijn weg baant over obstakels: muren, daken en railings. Op grote hoogte en bijzondere locaties. Niet alleen de vloeiende bewegingen, ook adembenemende salto’s en trucs maken het freerunnen visueel zeer aantrekkelijk. De jarenlange en intensieve training maakt de freerunners tot meesters van hun omgeving, wat tot uiting komt in spectaculaire sprongen en sierlijke bewegingen. 

Freerunning show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekExclusief techniek
Bezetting4 personen
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Freerunning show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Freerunning showITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Freerunning show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Freerunning show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.