Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dino Beleving boeken?

Wilt u Dino Beleving boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dino Beleving vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dino Beleving direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dino Beleving

Uniek in Nederland! Wij bieden u de mogelijkheid om uw event een extra dimensie te creeëren. Vergroot de interactie met uw jonge publiek door het toevoegen van Augmented Reality. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om selfies te maken met ‘virtuele Dinosaurussen ‘op de achtergrond.  

Verder kan men andere creaties die rechtstreeks uit Jurassic Park zouden kunnen komen gaan zoeken welke op uw locatie zijn verborgen.  Vinden ze de Mosasaurus , de T-Rex, de diverse andere dinosaurussen en vervullen ze de ranger-opdrachten dan ontvangen ze na controle een passende prijs. Prachtige vernieuwende aspecten die zorgen voor een unieke experience voor uw bezoekers.  We kunnen deze augmented reality experience helemaal integreren op uw locatie en volledig ‘branden’ in uw huisstijl. 

 

Dino Beleving boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekExclusief techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dino Beleving is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dino BelevingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dino Beleving ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dino Beleving zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.