Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kidz dj Marcel boeken?

Wilt u Kidz dj Marcel boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kidz dj Marcel vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kidz dj Marcel direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kidz dj Marcel

Kidz-DJ-Marcel zorgt voor een spetterende middag voor de kidz. Marcel heeft een tal aan radiotours en tv optredens gedaan door heel Nederland.  Naast het draaien van hits zorgt Kidz-DJ-Marcel ook voor veel interactie met de kinderen. Hij zorgt dat het hele publiek mee doet. Ook zorgt hij voor een uniek feestgehalte. Kidz –DJ Marcel zal zorgen voor  grappige, leuke en swingende elementen.

Kidz dj Marcel boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekInclusief techniek
Bezetting1 persoon
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kidz dj Marcel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kidz dj MarcelITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kidz dj Marcel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kidz dj Marcel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.