Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Chocolade fontijn boeken?

Wilt u Chocolade fontijn boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Chocolade fontijn vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Chocolade fontijn direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Chocolade fontijn

Vers fruit, heerlijke koekjes en lekkere taartjes. Uw gasten kunnen het allemaal onderdompelen in de warme chocolade. Nadat uw gasten hiervan geproefd hebben zullen ze uw feest nooit meer vergeten. Het zal u als gastheer / gastvrouw dan ook bijzonder veel voldoening geven om de chocoladefontein in actie te zien en uw gasten te zien smullen.

 

Chocolade fontijn boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen Opties
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreCulinair
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chocolade fontijn is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chocolade fontijnITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chocolade fontijn ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chocolade fontijn zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.