Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Acteur Stephan boeken?

Wilt u Acteur Stephan boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Acteur Stephan vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Acteur Stephan direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Acteur Stephan

Stephan, de artistieke duizendpoot. Wij presenteren hier een deel van zijn vele gezichten als entertainer en animator. De veelzijdigheid van zijn creaties geeft ook een goed beeld van de man achter de vele maskers. Humoristisch, creatief, een meester met mimiek, maar vooral gedreven in zijn werk. Het spelen van een animatie is een vak apart. Er is vaak geen tekst die men opdreunt vanaf een podium, maar men speelt veelal tussen de mensen, met de mensen. Niet onvoorbereid, maar toch... De juiste interactie met een gevarieerd publiek van 6 tot 80 jaar, van volksfeesten tot congressen, moet zorg dragen voor een onvergetelijke middag of avond bij ieder individu. Door deze flexibiliteit onderscheidt Stephan zich en bent u verzekerd van de juiste artiest voor uw evenement en voor al uw gasten. Desgewenst volgens uw thema. Wij kunnen hier slechts een deel van alle animaties tonen, mocht u speciale wensen met betrekking tot een animatie hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Eventuele ontvangst als fotograaf Freek Flits waarbij op ludieke wijze de gasten in een kader plaatst. (foto’s worden na evenement op dvd aangeleverd)

Overige animaties :
Slaapwandelaar Roos Doorn
Security Gard Jan Bond
Dokter Anders
Ober Goof Stuntel
Butler James/ Ceremoniemeester
Toiletjuffrouw Gerrie (zonder mobiel toilet)
Lakei Gérard

Acteur Stephan boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreTypetjes
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Acteur Stephan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Acteur StephanITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Acteur Stephan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Acteur Stephan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.