Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Lingo boeken?

Wilt u Lingo boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lingo vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Lingo direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Lingo

Lingo een van de populairste en langstlopende  tv-spelletjes op de Nederlandse televisie. Elk kind wordt wel fanatiek van woorden raden. Samen met Bart Juwett gaan de kinderen op zoek naar de leukste woorden over financiën en geld. Al ruim 20 jaar treedt Bart Juwett op met unieke, spetterende en succesvolle shows. Uniek dat is het juiste woord. Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het einde weet hij ieder kind bij de Lingo te betrekken en een groot spektakel van te maken! De kinderen worden ingedeeld in groepjes en krijgen hun eigen kaart. Als het goede woord geraden is mogen de kinderen graaien in de ballenbak! Wie de meeste goede cijfers graait, heeft als eerste de Lingo kaart vol heeft, wint een leuk prijs!

 

Lingo boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekInclusief techniek
Bezetting1 persoon
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lingo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van LingoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lingo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lingo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.