Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

iMagic boeken?

Wilt u iMagic boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van iMagic vindt u hier op deze pagina.

Wilt u iMagic direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

iMagic

Bart laat u op een unieke manier kennis maken met digitale magie.  Met een passie voor de strak ontworpen ‘must have gadgets’ zoekt hij de grenzen m.b.v. de nieuwste technologieën.  Gewapend met iPad creëert hij voor iedereen een virtuele speelplaats. Laat je inspireren door zijn supersnelle en indrukwekkende manier van magische en moderne visualisaties. Zelfs de liefhebbers met maar een korte aandachtsboog kan deze ‘Multitaskende’ iMagician met krachtige en visuele toevoegingen van Youtube films, websites en zelfs razend populaire spelletjes blijven boeien.

U zult versteld staan van zijn handigheid, helderziende blik, de magische momenten en de interactie!

iMagic is een combinatie van close up magic met digitale magie op iPad en smartphone.

iMagic boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1-2 Personen
GenreIllusieshow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over iMagic is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van iMagicITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over iMagic ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over iMagic zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.