Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Band Bluf boeken?

Wilt u Band Bluf boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Band Bluf vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Band Bluf direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Band Bluf

Trio Bluf is een akoestische coverband uit Vlaanderen. Deze ongewone formatie bestaat uit drie professionele muzikanten en is al verscheidene jaren een veelgevraagde band op tal van zeer uiteenlopende evenementen. #Bluf brengt aanstekelijke live-muziek in een hoogst origineel concept. Deze unieke coverband reist doorheen de meest diverse muziekgenres en garandeert een volle dansvloer dankzij de opmerkelijke percussie en de mix van akoestische gitaren met hippe, moderne instrumenten.

Trio Bluf staat garant voor een ongezien dynamische show. Door het gebruik van draadloze gitaren en micro's begeven de drie muzikanten zich in het publiek en is deze opzichtige live-band volledig mobiel. #Bluf geeft het publiek de mogelijkheid om de setlist samen te stellen. De band voorziet lege setlisten waarop iedereen suggesties voor nummers of artiesten kan noteren. Op deze manier bepaalt het publiek deels hoe het optreden zal verlopen, een interactief concept dat inslaat als een bom. 

Het trio staat er ook op om de muzikale trends op de voet te volgen, zodat de nieuwste hits onmiddellijk in de set gebracht kunnen worden.

Band Bluf boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Band Bluf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Band BlufITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Band Bluf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Band Bluf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.