Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Funky D boeken?

Wilt u Funky D boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Funky D vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Funky D direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Funky D

FUNKY D is geen gewone alledaagse coverband!

FUNKY D is een live act waarbij een leuke DJ in het midden van het publiek staat op een mooi lichtgevend DOMINO-blok. Verspreid in de zaal staan 5 professioneel opgeleide muzikanten/artiesten die een interactieve show geven tussen het publiek. Een saxofonist, trompettist, zangeres en beatboxer. Alle muzikanten en de DJ zijn trendy gestyled in een kleurrijk (funky) DOMINO-pak en de podia zijn ook voorzien van dezelfde kleuren. Dit alles wordt dan nog eens aangevuld met een mooie en stijlvolle zangeres die het publiek in een mum van tijd kan entertainen in samenwerking met de kleurrijke muzikanten. Zij brengen kwaliteitsmuziek voor jong en oud, zeer dansbaar en aangenaam voor het oog en oor. Jazzy songs, hedendaagse pop, dance, latino, soulhits en andere genres komen in een flitsend tempo aan bod. Van de Pink Panther tot Tina Turner of Aretha Franklin, maar ook James Brown, Jackson's, Lionel Ritchie, Jennifer Lopez, Daftpunk ontbreken niet in de set. De percussionist trommelt op potten en pannen en ecomateriaal met een vuurwerk- en watershow. De beatboxer is een sympathieke atleet in een roze tenue en is de gastheer van de FUNKY D's  Bovendien is hij een uitstekend breakdancer! Zowel vanaf de DOMINO-blokken als tussen het publiek wordt er interactief en live gemusiceerd.

Funky D boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting5 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Funky D is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Funky DITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Funky D ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Funky D zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.