Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

VR Experience event boeken?

Wilt u VR Experience event boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van VR Experience event vindt u hier op deze pagina.

Wilt u VR Experience event direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

VR Experience event

 

Dit wordt het meest geavanceerde evenement in 2018: VR Experience Event!

Wat is VR eigenlijk?
Virtual Reality (VR) is een technologie waarbij je een bril op je hoofd krijgt. Daarmee vervalt je gevoelsreferentie en waan je je direct in een andere wereld. De bril registreert bewegingen van jouw hoofd, waardoor het lijkt alsof je werkelijk in een andere wereld begeeft. De VR bril geeft je de mogelijkheid om 360 graden om je heen te kijken en je alles in 3D te laten beleven. Ons advies: Kom en beleef het zelf.

VR neemt een enorme sprint in Nederland. Nu krijg je zelf de kans deze unieke 3D ervaring zelf te gaan beleven. 

Beleef een ‘Virtual Reality Experience’ op een wel heel bijzondere wijze. Door toevoeging van extra elementen waarbij men de zwaartekracht op een andere wijze ervaart of door op een bewegende vloer plaats te nemen worden er levensechte dimensies toegevoegd aan VR simulaties of de meest uiteenlopende VR games. Deze ervaringen zijn onderverdeeld in de genres die hier onder staan vermeld.

Door de toevoeging van een zwevende stoel en een bewegende vloer voegen wij een extra dimensie toe aan de beleving van VR. Is het dan opeens 4D? Als dat zou bestaan, dan wel! Voel de wind door je haren. Krijg het idee dat je zweeft. In de wetenschap dat je stil staat, voel je toch je benen bewegen.

Bij het evenement kun je kiezen uit 3 games: Neem plaats in de piloten stoel en bestuur een vliegtuig hoog boven het uitgestrekte landschap, maar pas op, voor je het weet stort je neer! Liever vliegen als een vogel? Vanuit onze zwevende stoel vlieg je in een vrije vlucht over Parijs. Door je hoofd te bewegen kun je elke richting opvliegen die je wil. Vlieg over de Notre Dame of kijk eens hoe de Eiffeltoren er van bovenaf uit ziet. Sensatie gegarandeerd. 

Of stap op onze bewegende vloer en kies jouw favoriete achtbaan. Welke je ook kiest, wij weten zeker dat het moeilijk wordt om stil te staan. Een onvergetelijke ervaring!

Het gebruik van uitsluitend High End apparatuur biedt een spectaculair beeld tijdens het VR Experience event. Merken als Oculus Rift en MSI, aangevuld met software van Ubisoft staan garant voor een onuitwisbare ervaring. Kom kijken en beleef het zelf! 

VR Experience event boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreVR, Gaming
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over VR Experience event is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VR Experience eventITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over VR Experience event ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over VR Experience event zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.