Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Levend Standbeeld boeken?

Wilt u Levend Standbeeld boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Levend Standbeeld vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Levend Standbeeld direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Levend Standbeeld

Dit levend standbeeld is uniek in zijn soort. Zodra een toeschouwer voorbij komt speelt hij op virtuoze wijze prachtige muziek uit zijn echte “bronzen” viool. 

Geïnspireerd door de grote componisten van weleer, maar ook begeesterd door de bekendste popsongs van nu, speelt dit levende standbeeld live de mooiste melodieën.

Levend Standbeeld boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 30 minuten
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreTheatraal
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Levend Standbeeld is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Levend StandbeeldITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Levend Standbeeld ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Levend Standbeeld zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.