Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Wax Hands boeken?

Wilt u Wax Hands boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wax Hands vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Wax Hands direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Wax Hands

Een ongelofelijke uitvinding die niet ongemerkt is gebleven in de wereld van wax en entertainment. Zo staat het concept inmiddels als sinds 2002 in Madam Tussaud’s Amsterdam en Londen.  

De WAX hands Attractie bestaat uit een aantal units gevuld met vloeibare siliconenwas. Degene die een “Waxhand” wil laten maken zal eerst zijn/haar hand moeten insmeren met een speciale “seperatorcreme”. Vervolgens dompelt men de hand een aantal keren in een vloeibare siliconenwas welke ogenblikkelijk stolt. De operator verwijderd de “Waxhand”. Het resultaat, in nog geen twee minuten tijd, is een exacte kopie van uw eigen hand. 

De operator kan op verzoek de hand in zes verschillende kleuren vervaardigen of desgewenst in de kleur(en) van uw bedrijfslogo laten uitvoeren.

 

Wax Hands boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 uren
TechniekExclusief
Bezetting1-2 Personen
GenreCreatief
Prijs€ 1.195,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wax Hands is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wax HandsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wax Hands ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wax Hands zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.