Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

John West boeken?

Wilt u John West boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van John West vindt u hier op deze pagina.

Wilt u John West direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

John West

Wist u dat John West eigenlijk begonnen is als DJ? Het begon allemaal op zijn 14e. Destijds draaide hij veel op verschillende feesten. Vanaf zijn 18e pakte hij als eerst de microfoon vast en zong hij, samen met zijn vriend Mike Peterson, de hit “I’ll go where the Music takes me”. Ook samen met Mike nam John West zijn eerst single op “Weet wat je begint”. Het succes van John West begon uiteindelijk in 2010. In dat jaar wilde hij ontzettend graag een feestnummer maken. Samen met Manfred Jongenelis werd het nummer “Jouw Blik Jouw Stem” geschreven en dit is nog steeds een veel gehoord nummer.

Na verschillende singles stond er voor John West iets enorm groots voor de deur: Toppers in concert 2012. John mocht daar met diverse collega’s enkele nummers ten gehoren brengen. Drie dagen lang in een bomvol Arena. Zoals John zelf zelf: “Fantastisch!”. In november 2012 bracht John West zijn eerste album uit genaamd “Jouw Blik”. Twee jaar later werd het vervolg album “Jouw Stem” uitgebracht. In hetzelfde jaar verscheen de single “Even terug in de tijd”. Dit waren vijf liedjes met als toppunt een duet met Lange Frans genaamd “Blijf bij mij”. De single heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen views op YouTube!

Begin 2015 deed John West mee aan het populaire tv-programma “Bloed, Zweet & Tranen”. Hierin behaalde hij de finale. In februari 2016 presenteerde John zijn 3e album genaamd “Jouw glimlach op je mond”. Hierop staat wederom een duet met Lange Frans, Wolter Kroes en een complete terugblik op “Bloed, Zweet & Tranen”. 

Daarna ben ik gaan werken aan mijn 3e Album die ik presenteerde in Februari 2016. Met wederom een duet met Lange Frans, een duet met Wolter Kroes en een terug blik op "Bloed, Zweet & Tranen" is dit weer een heerlijk gevarieerd album die je van 1 tot 13 (Mijn geluksgetal) kan laten lopen. Met als titel hoe kan het ook anders:"Jouw glimlach op je mond"

In 2020 kwam de nieuwe single Je Raakt Me Zo uit.

 

John West boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. A.M-set
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€ 3.295,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over John West is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van John WestITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over John West ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over John West zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.