Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Julia Zahra boeken?

Wilt u Julia Zahra boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Julia Zahra vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Julia Zahra direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Julia Zahra

Julia Zahra werd bekend door haar deelnamen aan The Voice of Holland. Ze won The Voice op 18 jarige leeftijd. Dat maakte haar de jongste winnares van The Voice. Snel daarna kwam haar eerste album uit die op nummer een in de Itunes charts kwam. Een jaar later won ze het programma De Beste Zangers van Nederland. Hier zong ze Just an Illusion, die eindigde hoog in de iTunes charts in 2015. Meer dan een jaar later werd het nummer opgepikt in Fiji, waar het nog steeds een top tien lied is, en uiteindelijk ook rond de Stille Oceaan, Australië en Nieuw-Zeeland. Je Hoort het liedje ook op de radio in LA, San Francisco en zelfs Canada. Julia toerde rond de Stille Oceaan voor 2 maanden. Hier speelde ze onder andere op de Vodafone Arena in Fiji en een uitverkocht Club Royals in Auckland, NZ.

In januari 2018 bracht ze haar EP 'Something New' uit. Die een rauw en akoestische interpretatie van haar liedjes is. Geproduceerd door Niels Zuiderhoek en Simon Gitsels.

Ze kondigde haar clubtour in Nederland aan. Die in maart 2019 is, De remedie Tour. Hier zong ze haar meest recent uitgebrachte liedjes maar ook unreleased songs.

Julia Zahra boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenrePop, R&B
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Julia Zahra is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Julia ZahraITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Julia Zahra ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Julia Zahra zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.