Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jordy van Loon boeken?

Wilt u Jordy van Loon boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jordy van Loon vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jordy van Loon direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jordy van Loon

In 2006 gaf een tante hem op voor een wedstrijd bij Omroep West. Hij won de wedstrijd en zong samen met Frans Bauer het nummer Hé lekker ding tijdens een meet-and-greet. Later trad hij op in het televisieprogramma Mooi! Weer De Leeuw. Een van zijn leraren had een wens ingestuurd: hij wilde graag dat Van Loon letterlijk achter het behang geplakt zou worden. Terwijl dit ten uitvoer werd gebracht, zong Van Loon het nummer Het Dorp van Wim Sonneveld.

Producent Jan Adriaan Zwarteveen schreef voor Van Loon het lied Verliefdheid (is een toverbal). De melodie van het nummer is gebaseerd op het lied Papaveri e papere van Nilla Pizzi uit 1952. In november 2008 werd het nummer als single uitgebracht. Van Loon bereikte hiermee de eerste positie in de Single Top 100 en de Top Serious Request. De single was tevens het anthem van Serious Request 2008. De clip van het nummer is maar liefst meer dan 5.000.000 keer bekeken. Dj Armin van Buuren maakte tijdens Serious Request 2008 in een nacht een remix van de single. Dj Goldfinger maakte eveneens een plaat met de melodie van het nummer. Dit nummer werd later een van de vaste tunes in het Mandemakers Stadion wanneer thuisploeg RKC Waalwijk een doelpunt maakte.

Samen met producent Jan Zwarteveen en pianist, arrangeur Wolfgang Maiwald werkt hij aan een nieuw repertoire. Zo presenteerde hij in 2017 in een uitverkocht Betty Asfalt Complex een preview van mijn nieuw muziekaal theaterprogramma 'Jordy van loon, tien jaar later - andere wegen'. Met dit programma was hij vanaf oktober 2018 te zien in een aantal kleine zalen van de Nederlandse theaters. Het repertoire van het programma bevat naast eigen werk nummers van o.a. Rob de Nijs, Robert Long en Benny Neyman. Hij werd begeleid door Wolfgang Maiwald op piano en Glenn Schwarzer op gitaar.

 

Jordy van Loon boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€1.475,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jordy van Loon is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jordy van LoonITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jordy van Loon ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jordy van Loon zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.