Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jim van der Zee boeken?

Wilt u Jim van der Zee boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jim van der Zee vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jim van der Zee direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jim van der Zee

Geïnspireerd door zijn vader, die s ’avonds aan zijn bed liedjes voor hem speelde, begon Jim toen hij 6 was gitaar te oefenen. Na de middelbare school studeerde hij verder aan het conservatorium in Amsterdam. Hier leerde hij zijn stem te gebruiken en verbeterde hij zijn gitaarspel.

In de zomer maanden trok Jim door Europa en Amerika. Hij ontwikkelde een talent om een publiek aan te trekken op vrijwel ieder plein in iedere stad. Regelmatig stond er tot 350 man de straatmuzikant te bewonderen. Door zijn camper te gebruiken als een rijdende woning, wist Jim rond te komen van de munten uit zijn gitaarkoffer.

Na ervaring te hebben opgebouwd in bars, surfkampen en op straat besloot Jim zijn muziek te delen met een groter publiek. In 2017/2018 nam hij deel aan The Voice of Holland. Met zijn hartverwarmende nummers en overweldigende optredens bracht Jim het publiek iets dat ze nog niet eerder hadden gezien.

Sinds het winnen van de show staat Jim in het middelpunt van de aandacht. Jim en zijn band begonnen langs de Nederlandsen festivals te touren en speelden onder andere op Concert@Sea, The Amsterdam gay pride, het Amsterdam Prinsengrachtconcert en voor de koninklijke familie op koningsdag.

In begin 2018 bracht Jim zijn eerste plaat uit “Where I Come From”, een eerbetoon aan de legendes die hem inspireerde. Nummers die hij veel op straat speelde.

Van de zomer werkte jim aan een nieuw album. Een album volledig opgebouwd uit eigen werk. Om vrij en onafhankelijk te blijven bouwde Jim eigenhandig een opnamestudio in zijn kamer in Amsterdam. “Starting The Engine” is nu overal te horen. Een nieuw begin, het avontuur gaat door…

 

 

Jim van der Zee boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€2.475,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jim van der Zee is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jim van der ZeeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jim van der Zee ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jim van der Zee zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.