Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jim Bakkum boeken?

Wilt u Jim Bakkum boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jim Bakkum vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jim Bakkum direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jim Bakkum

Hoewel Jim al vanaf jonge leeftijd in bandjes en musicals speelt, verandert zijn leven als hij in 2003 meedoet aan de eerste Nederlandse editie van de tv-talentenjacht IDOLS en hij in de finale als 2de eindigt. Hij maakte o.a. zijn eigen albums; "Impressed" (2003), "Ready" (2004), "Dance With Me" (2005), "Vrij" (2007), "Nu" (2009), "Schouder" (2014). Hij presenteerde tv-programma’s als De Weg Naar Fame en SBS Shownieuws en speelde in films als: "Snowfever" (2004), "Afblijven" (2006), "Verliefd op Ibiza" (2013), "Rokjesdag" (2016). Vanaf december 2016 is Jim te zien als hoofdrol in de film "Onze Jongens", geproduceerd door Johan Nijenhuis. In 2006 speelde Jim de mannelijke hoofdrol in de musical "Grease" met groot succes, waarna er nog meer volgde zoals: "Fame" (2007), "Hairspray" (2009), "Wicked" (2011), "Flashdance" (2013), "Hartsvrienden" (2015) en "Het Meisje met Rode Haar" (2015). In januari 2017 was Jim te zien met de theater tour "Musicals in Concert" waar oa Simone Kleinsma ook in speelde. In de speelfilm "Onze Jongens" speelt Jim de hoofdrol en is hij te zien in de komische film "Huisvrouwen bestaan Niet". Voor de musical“On Your Feet”, wat over het veelbewogen leven van Gloria en Emilio Estefan gaat, speelde hij Emilio, de echtgenoot en producer. In 2018 is Jim te zien in de speelfilm “Zwaar Verliefd” en zal hij als Hero de rol in de musical “All Stars”spelen

 

Jim Bakkum boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: B-set tot 800 personen
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€3.850,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jim Bakkum is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jim BakkumITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jim Bakkum ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jim Bakkum zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.