Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jayh boeken?

Wilt u Jayh boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jayh vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jayh direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jayh

In de kerk waar hij met zijn moeder heen gaat leert hij piano, keyboard en basgitaar spelen. Met zingen begint hij in 2002, wanneer rapper Rocks hem vraagt om een refrein te bedenken voor een nieuw THC-nummer. Vanaf dat moment begint Jayh wat serieuzer na te denken over een carrière in de muziek. Zijn eerste grote succes behaalt hij in 2005 met de hit “Wat Wil Je Doen”, die hij samen met Reverse produceert en gedeeltelijk inzingt voor The Partysquad.

Pas in 2008 laat Jayh weer van zich horen. Hij levert een bijdrage aan drie nummers op het album “Verder” van Lange Frans & Baas B en zingt het refrein van “Cool” op Dio’s album “Rock & Roll”. Het belangrijkste wapenfeit is de release van zijn eigen mixtape Jayh.nl, die hij samen met DJ MBA in elkaar zet. De nummers “Mijn Baby” en “Delilah” (met Willie Wartaal) groeien uit tot hits op verschillende urban radiostations. Het succes van Jayh en de kwaliteit van zijn muziek blijven niet lang onopgemerkt: in januari 2009 tekent hij een platencontract bij Top Notch. Naast een platencontract krijgt Jayh samen met Darryl een eigen radio-show bij Wild-FM.

De videoclip die vervolgens bij “Mijn Baby” wordt geschoten, wordt in drie maanden tijd meer dan een half miljoen keer bekeken op YouTube. Ondertussen zet hij de puntjes op de i van de Jayh.nl Extended EP, een verbeterde en uitgebreidere versie van zijn succesvolle mixtape. Jayh kan zich vanaf dat moment volledig storten op zijn officiële debuutalbum.

In de zomer van 2011 kwam Jayh’s lang verwachte debuutalbum “Jayh Jawson” uit. Met als eerste release de single “Gek”. Enige tijd na de release van zijn album worden de fans en muziekindustrie geschokt met een gerucht dat Jayh zal stoppen met muziek maken. Echter heeft iedereen hem verkeerd begrepen legt hij uit in een tal interviews. Jayh gaf aan dat hij even tijd nodig had om na te denken over zijn carriere. Daarbij viel de keuze om zijn contract, in goed overleg, bij Top-Notch te ontbinden. Vanaf dat moment zal Jayh zelf verder werken aan zijn carriere.

In 2014 maakt Jayh een doorbraak bij het grote publiek met zijn hit “Mooie dag”. Momenteel werkt Jayh hard aan zijn vervolg album.

 

Jayh boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreUrban
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jayh is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van JayhITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jayh ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jayh zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.