Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Intrmzzo boeken?

Wilt u Intrmzzo boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Intrmzzo vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Intrmzzo direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Intrmzzo

iNtrmzzo geeft feesten, evenementen en gala's een eigen, unieke uitstraling.Absurdisme en comedy zijn, naast de vier karakters en hun stem, de belangrijkste wapens in het brede muzikale repertoire dat het eigenzinnige iNtrmzzo aanbiedt. iNtrmzzo speelt het komische Kerstprogramma 'Pimp My X-mas', maar ook maatwerk, toegespitst op de klant en de gelegenheid. Grootschalig of juist heel intiem? Alles kan!

Intrmzzo boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting4 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Intrmzzo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van IntrmzzoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Intrmzzo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Intrmzzo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.