Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Ingrid Simons boeken?

Wilt u Ingrid Simons boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ingrid Simons vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ingrid Simons direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Ingrid Simons

Ingrid Simons: The Voice of the 90's!

De 90's zijn op dit moment ongelooflijk HOT! Ingrid Simons (moeder van Eva) was in deze jaren de stem die vele hits tot een succes maakte. Vanaf nu dus zelf op het podium en te boeken met haar 90's hitsingels, waaronder:

* Rainbow high in the sky * Promised Land * Love U More * I'm the girl of your dreams * No Time to waste * and many more!

Daarnaast heeft ze nog veel meer hits ingezongen, waaronder bijvoorbeeld de orginele tune van GTST. Maar als backing vocalist hebben jullie haar misschien wel gezien bij: De Toppers, Ik hou van Holland, Sing It, Rob de Nijs, Wolter Kroes, Gibson Brothers, Gordon, Belle Perez, Lionel Richie, Paul de Leeuw en vele anderen.

Vanaf nu is dit podium beest te boeken met 2 danseressen voor reis door de 90's met de grootste hits!

 

 

Ingrid Simons boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting1 persoon
Genre90's
Prijs€2.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ingrid Simons is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ingrid SimonsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ingrid Simons ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ingrid Simons zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.