Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Imca Marina boeken?

Wilt u Imca Marina boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Imca Marina vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Imca Marina direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Imca Marina

Vanaf mijn derde jaar zing ik:  Hindrikje Imca Bijl, zich noemende en schrijvende Imca Marina – geboren 13-05-1941. 

Ondanks haar respectabele leeftijd, geen gezeur over leeftijd, zingt ze nog steeds. En dat geeft haar zoveel plezier omdat ze de energie en vreugde die ze aan de mensen geeft, weer terug krijgt. 

 Naast het zingen is ze ook ambtenaar voor de burgelijke stand en mag ze huwelijken sluiten in heel Nederland. Dit doet ze al bijna 15 jaar.

Verder schrijft Imca teksten voor haar eigen repertoire en voor andere gelegenheden. Ook schrijft ze af en toe columns voor kranten of tijdschriften en schrijft boeken. Ze geeft lezingen over onderwerpen uit haar carrière. Vaak anekdotisch en verder onderwerpen zoals human interest, mythologie van planten, legendes van het huwelijk en over mysteriën en volksverhalen.   

Een nieuw onderwerp in haar activiteiten is het begeleiden van scheidingen.  

 

Imca Marina boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekA- of M.set
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€ 1.795,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Imca Marina is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Imca MarinaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Imca Marina ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Imca Marina zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.