Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Huub Hangop boeken?

Wilt u Huub Hangop boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Huub Hangop vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Huub Hangop direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Huub Hangop

Huub Hangop, zanger-entertainer, trekt langs zalen en tenten met zijn feesthits in een super vrolijke feestshow met uiteraard maar één doel: zaal op z’n kop!  Een optreden zonder toegift heeft Huub in de afgelopen zesendertig jaar nog nooit meegemaakt! Huub Hangop, zanger-entertainer, trekt langs zalen en tenten met zijn feesthits in een super vrolijke feestshow met uiteraard maar één doel: zaal op z’n kop!  Een optreden zonder toegift heeft Huub in de afgelopen achtendertig jaar (ja je leest het goed!) nog nooit meegemaakt!

 

 

Huub Hangop boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€1.095,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Huub Hangop is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Huub HangopITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Huub Hangop ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Huub Hangop zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.