Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jack Sparrow look a like boeken?

Wilt u Jack Sparrow look a like boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jack Sparrow look a like vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jack Sparrow look a like direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jack Sparrow look a like

De wereldberoemde Captain Jack uit de wereldwijde filmkaskrakers “Pirates of the Caribbean”

Zonder twijfel, de beste Jack Sparrow lookalike van Europa! Zijn manier van praten, lopen etc. is gelijk aan het personage uit de film. Daarom is hij ook de enige lookalike, die in de nieuwe Pirates film mee heeft gespeeld als stand-in voor Johnny Depp zelf. Op en top professionaliteit!

Jack Sparrow look a like boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogeljikheden
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreImitatie, Piraat
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jack Sparrow look a like is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jack Sparrow look a likeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jack Sparrow look a like ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jack Sparrow look a like zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.