Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kenny B boeken?

Wilt u Kenny B boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kenny B vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kenny B direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kenny B

Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederlands. Zijn Nederlandse muziek heeft echter lang op zich laten wachten; toen hij 28 was, kwam Kenny naar Nederland. Hij trad in die tijd regelmatig in het buitenland op en vooral in Suriname. “Ik wilde mezelf eerst in het Engels en Surinaams in de spotlight zetten”, aldus Kenny B. “De overstap naar Nederlandstalig heeft altijd in mijn hoofd gespeeld, maar dat heb ik lang afgehouden. Kom je in het Engels niet beter weg met bepaalde woorden en uitdrukkingen?”

Na zijn eerste Nederlandse single ‘Als je gaat’, releasede hij de hit ‘Parijs’, die inmiddels meer dan 30 miljoen keer gestreamd is en bijna 32 miljoen keer is bekeken op YouTube. Met ‘Parijs’ wist Kenny B als eerste Nederlandse artiest 1 miljoen Spotify-streams in een week te scoren. Deze hit ontketende een serie van covers en meerdere samenwerkingen met verschillende singer-songwriters.

Hierna volgde een succesvolle tour door heel Nederland, van clubs tot televisieprogramma’s tot verschillende festivals als Zwarte Cross, Noorderslag, Dutch Valley en het jaarlijkse Bevrijdingsfestival. Je kon niet om hem heen.

 

Kenny B boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekM-set
Bezetting1 persoon
GenrePop
Prijs€ 4.500,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kenny B is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kenny BITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kenny B ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kenny B zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.