Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Laura Fygi boeken?

Wilt u Laura Fygi boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Laura Fygi vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Laura Fygi direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Laura Fygi

Overal waar Laura Fygi komt is ze nog steeds een exotische verschijning. In thuisland Nederland kennen ze haar als de vrouw die is opgegroeid in Uruguay als dochter van een Egyptische buikdanseres, in het Verre Oosten is zij de geëmancipeerde westerse dame die vele zouden willen zijn. Maar waar zij ook staat, één ding is overal hetzelfde: die uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd vele harten stal.

Laura heeft inmiddels in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië opgetreden. Ze slaagde er zelfs in om de Chinese markt te veroveren, een unieke prestatie voor een Nederlandse zangeres!

 

Na haar dance hits met meidengroep Centerfold in de jaren tachtig, heeft Laura vele muzikale wegen bewandeld. Jazz, latin, chansons, geen genre is haar vreemd en dit leverde  samenwerkingsverbanden op met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks. Ook won ze een Edison, ontving ze diverse gouden en platina platen en speelde zij in Singapore zelfs de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria.

 

Laura Fygi boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekIncl. A/M-set
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsVanaf € 1.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Laura Fygi is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Laura FygiITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Laura Fygi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Laura Fygi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.