Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Lasgo boeken?

Wilt u Lasgo boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lasgo vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Lasgo direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Lasgo

Lasgo is een Belgische dance act. In mei 2008 werd bekend gemaakt dat twee leden van de groep,Dave McCullen en zangeres Evi Goffin, gingen stoppen met Lasgo. Peter Luts ging in een programma genaamd Let's go Lasgo opzoek naar een nieuwe frontzangeres. Nu Bestaat Lasgo uit producer Peter Luts en zangeres Jelle van Dael.

"Something", is de plaat waarmee de danceformatie Lasgo doorbrak. De plaat die met een groot vraagteken in de vinyldistributie ging, was inderdaad de song die opvallend begon te scoren in de clubs. Een commerciële release kon niet uitblijven en... het werd een absolute wereldhit! Het eerste album, Some Things, werd tegelijk uitgebracht hun derde single van dat album, Pray. Eind 2004 kwam Lasgo terug met een vernieuwende sound en nieuwe single, Surrender. Ook kwam er nog een tweede album, Far Away. Hierna volgde nog een aantal singles als Al Night Long, Who's That Girl, Lying, en Hold Me Now. In september 2008 kwam de single Out Of My Mind uit. Het was de eerste single met de nieuwe zangeres Jelle van Dael. Het nummer haalde de 7e plaats in de Ultratop 50. Maart 2009 volgde de volgende single, Gone. Dit nummer eindige iets hoger in de Ultratop 50, 5e plaats. Beide singles deden het ook goed in Nederland en werden allebei gebombardeerd tot Radio 538 Dance Smash.

Lasgo boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting1 persoon
GenreDance
Prijs€2.475,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lasgo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van LasgoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lasgo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lasgo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.