Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Lange Frans boeken?

Wilt u Lange Frans boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lange Frans vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Lange Frans direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Lange Frans

In 2003 verschijnt het album Supervisie waar de tack Moppie op staat, een pakkende single die maandenlang niet van de tv en radio is af te slaan. Het daarop volgende nummer Zinloos wordt zelfs een nummer één hit en laat de maatschappelijk betrokkenheid zien. De single is een eerbetoon aan alle slachtoffers van zinloos geweld; de opbrengsten gingen volledig naar het goede doel. In de daarop volgende jaren gaat het zo mogelijk nog voortvarender. TMF Award, 3FM Award, Essent Award, Edisons, noem de prijzen maar op of Lange Frans en Baas B slepen ze in de wacht. In 2005 betekent het geëngageerde Het land van.. een nieuwe nummer één hit, en het gelijknamige tweede album wordt eveneens een succes. In 2008 verschijnt Verder, het laatste album van het duo. De maatschappelijke single Kamervragen maakt duidelijk dat ondanks het succes er niets aan de sociale betrokkenheid is ingeleverd. Het nummer schopt het zelfs tot de nationale politiek en leidt tot Kamervragen.

Ondertussen liet Lange Frans zich ook al steeds vaker in zijn eentje zien. Vanaf 2005 verzorgde hij bijvoorbeeld elke vrijdag het weekoverzicht bij de radioshow van Giel Beelen op 3FM, werkte hij mee aan meerdere tv programma’s zoals tweemaal de Beste Zangers van Nederland, jurylid voor het Junior Songfestival, twee keer coach bij Buma Music Academy, jurylid van het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ , was tijdelijk te horen als ‘Nachtgroet’ bij RTL Late Night maar ook presenteerde hij voor Veronica programma’s zoals Vegas Voyage en Fobiac. Frans zijn solo debuut album Levenslied komt uit via Top Notch. De single Zing voor me met Thé Lau betekent zijn eerste nummer één hit als soloartiest.

De afgelopen jaren brengt Frans tracks uit op onder zijn eigen label. Het album ‘Zwart’ en de EP’s ‘Dominee & Tovenaar’ en ‘Lente Equinox’ zijn daar de resultaten van. De videoclip van de single Lockdown werd na het behalen van 1 miljoen weergave verwijderd van YouTube. In voorjaar 2020 lanceert Frans een spraakmakende podcast ; ‘Lange Frans de Podcast’ met uiteenlopende gasten zoals Karel van Wolferen, Adèle van der Plas, en Wybren van Haga.

Lange frans is te boeken als tape act, met live band, als presentator of voor een rap op maat.

 

Lange Frans boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. monitor en/of B-set
Bezetting1 persoon
GenreUrban
PrijsVanaf € 3.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lange Frans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lange FransITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lange Frans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lange Frans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.