Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Mylene & Rosanne boeken?

Wilt u Mylene & Rosanne boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mylene & Rosanne vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Mylene & Rosanne direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Mylene & Rosanne

Wij zijn een eeneiige tweeling geboren in Amsterdam. Opgegroeid in Badhoevedorp en hebben al in meerdere musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd, Hotel de Grote L en Tina de Musical. En hebben twee jaar meegedaan aan Kinderen voor Kinderen en samen met K3 in de liveshows “EYO” in de rol van de kleine Josje gestaan.

We hebben met ons eigen liedje “Double Me” het Junior Songfestival 2013 gewonnen en ons land vertegenwoordigd in Kiev tijdens de Eurovisie Junior Songcontest 2013. Hiermee hebben we al meer dan 4.500.000 views op youtube. Ook hebben we met ons liedje “Me & My Selfie” al 12.000.000 views op youtube. Onze single “MooiBoy” doet het erg goed. Meer dan 4.000.000 views op youtube en meerdere keren op de eerste plek in de Kids Top 20. En ook onze  single “1000 mooie wensen” heeft al heel wat weken op nummer 1 gestaan. Momenteel hebben we een aantal nieuwe singles uit waaronder “Sister BFF“, “Geluk bij een ongeluk” i.s.m. het Rode Kruis en “Sinterklaasje heb je even“.

 

Mylene & Rosanne boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting2 personen
GenreAllround
Prijs€1.495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mylene & Rosanne is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mylene & RosanneITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mylene & Rosanne ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mylene & Rosanne zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.