Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Mick Harren boeken?

Wilt u Mick Harren boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mick Harren vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Mick Harren direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Mick Harren

Mick Harren won in 1992 de voorrondes van de Sound Mix Show als Tom Jones, in de jaren die volgde waren er vele hoogtepunten waaronder optreden tijdens het Huwelijk van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima toen nog Prins en Prinses, maar ook een nummer 3 notering met “Good Things” in Hong Kong, waar hij 2 concerten gaf.

Mick Harren is een rasechte artiest en zingt van prachtige ballades tot opzwepende up tempo liedjes , zowel met Engels- als Nederlandstalig repertoire is Mick Harren een graag geziene gangmaker op elk feest. Mick Harren past zich moeiteloos aan en staat met evenveel plezier op het podium tijdens een schuurfeest als in smoking op een gala.? In 2007 stond Mick enkele weken in de top 40 van radio 538 en in tal van andere  Nederlandse hitlijsten met zijn grote Nederlandstalige hit “Sweet Caroline”.Zijn album:“Mick Harren zingt Willy Alberti” dat geproduceerd is door Tonny Alberti en Mick Harren is een echte aanrader voor de liefhebbers van de Nederlandse volksmuziek met nummers als “mijn zoon” “liefde” en “een glimlach van een kind” in een nieuw jasje gestoken met veel respect voor het origineel. Mick heeft samen met Bram Koning de leader gemaakt voor de real life soap rondom “De Veerkampjes” bij SBS6 met titel “Doe Maar Gewoon” Mick Harren is al enkele keren uitgeroepen tot de “Beste Technische Zanger van Nederland” door professionals uit het vak.

 

 

Mick Harren boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€1.295,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mick Harren is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mick HarrenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mick Harren ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mick Harren zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.